c700x420 (1)

Ventilatie

Ventilatie is noodzakelijk voor gezonde lucht in uw huis of kantoor. MVM Installatietechniek helpt u bij het onderhouden van uw ventilatiesysteem en legt u graag uit hoe u minder energie kunt ventileren. De ventielen in bijvoorbeeld uw toilet of badkamer zuigen voortdurend lucht weg en via de ventilatieroosters komt er weer schone lucht terug. Wij zorgen ervoor dat de lucht echt schoon terug komt en dat u beter en zuiniger kunt ventileren.

De juiste ventilatie
Wilt u onze hulp inschakelen om het onderhoud van uw ventilatiesysteem te verzorgen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw systeem te optimaliseren, zodat u er meer uit kunt halen voor uw gezondheid, het milieu en uw portemonnee? Schakel dan MVM Installatietechniek in en krijg advies op maat van ons.

Mogelijkheden

✔ Mechanische ventilatie
Het realiseren van een nieuw mechanisch ventilatiesysteem of het vervangen van een oude ventilatie-box door een nieuwe met vochtsensor.

✔ Vraaggestuurde ventilatie
Voor een goed geventileerde woning zonder te veel uitstoot van energie is vraaggestuurde ventilatie een goede optie.
Door middel van een CO2 sensor in de woonkamer of andere vertrekken, wordt er alleen maar geventileerd als het nodig is.

✔ Ventilatie met warmteterugwinning (WTW)
Kiest u voor ventilatie met warmteterugwinning voor een gezond binnenklimaat? Door een kruisstroomwisselaar in de ventilatie-unit wordt de verse lucht van buiten ingezogen en vieze lucht van binnen weer uitgeblazen. Voordat de vieze lucht naar buiten gaat wordt een groot deel van de warmte overgedragen naar de schone binnenlucht via de kruisstroomwisselaar. Hierdoor blijft de warmte langer benut in uw woning.

 

Service
Ook voor storing en (periodiek) onderhoud kunt u bij ons terecht…

Benieuwd hoe u uw ventilatie kunt verbeteren? Neem contact met ons op om persoonlijk advies op maat te ontvangen.
U kunt ons telefonisch bereiken via 0487 – 51 97 39 of 06 – 11 38 70 60. Ook kunt u het
contactformulier invullen, door op onderstaande button te klikken.