Yerden-Isıtma-Petek-Temizliği-Yesilkoy-Petek-Temizliği

Verwarming

Een huis of kantoor met een aangenaam klimaat? Daar zorgt MVM Installatietechniek voor! U kunt bij ons terecht, indien uw CV-ketel bijvoorbeeld toe is aan vervanging. Hierbij vervangen wij ook altijd het oude rookkanaal. Na jaren van gebruik zijn deze vaak versleten, vervuild en niet altijd goed gebeugeld. Maar ook voor het vervangen of bijplaatsen van radiatoren of het aanleggen van vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Vloerverwarming is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. Het is onzichtbaar én zuinig.

Welke verwarming kiest u?
Wij zijn er voor onderhoud aan uw huidige verwarmingssysteem en voor aanleg van een compleet nieuwe verwarming. Of u nu kiest voor vloerverwarming, design radiatoren, een standaard radiator… er zijn genoeg mogelijkheden.

Ook adviseren wij u graag bij zaken als zone-regeling. U kunt hiermee het klimaat per kamer regelen. Zo kunt u genieten van meer comfort en bespaart u tevens energie. Kamers waar u niet of nauwelijks komt, hoeven niet 24 uur per dag verwarmd te worden.

U kunt contact met ons opnemen als u onze hulp kunt gebruiken. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij kunnen u ook helpen met:

Water en gas
Veranderen van het leidingnet, close-in boiler plaatsen, afvoer aanpassen,…

Ventilatie
Zorgen voor uitstekende ventilatie in uw woonkamer, badkamer, kantoor…

Sanitair
Aanleg en installatie van badkamers, toiletten, wastafels,…

Duurzaamheid
Ontdek ook de mogelijkheden van zonnestroom…

Service
Ook voor storing en (periodiek) onderhoud kunt u bij ons terecht…

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan advies op maat?
Neem dan even contact met ons op.