81sThw6oC3L._AC_SL1500_

Water en gas

Sneller gebruik maken van warm water in uw keuken? De gewone douche in uw badkamer vervangen door een stortdouche en wellicht zelfs uitbreiden met zij-jets? MVM Installatietechniek zorgt ervoor dat u kunt genieten van water. Waar en wanneer u wilt. Wij zorgen voor het juiste leiding-net en passen uw leidingwerk en afvoer voor u aan.

Een optimale waterinstallatie
Is de waterdruk in uw badkamer te laag? Wilt u een passende oplossing voor hemelwaterafvoer (HWA), uw dakgoten vernieuwen of oude regenpijpen laten vervangen? Of is uw tuinslang net te kort om uw tuin goed en eenvoudig te kunnen sproeien en kan dit eenvoudig opgelost worden met een extra buitenkraan? Wij weten alles van water en staan voor u klaar. 

We zorgen ervoor dat uw waterinstallatie optimaal wordt. Hiervoor passen wij vaak het leiding-net aan. Geen probleem! Voor aanpassingen in het leidingwerk of in de afvoer draaien wij onze hand niet om. Daarna kunt u genieten van koud en warm water.

Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van een waterinstallatie of wilt u de mogelijkheden met ons doornemen? U kunt ons een bericht sturen of even bellen. Onze contactgegevens vindt u op de homepage en de contactpagina. Wilt u liever dat wij even contact met u opnemen? Dat kan natuurlijk ook. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het aanpassen of optimaliseren van uw waterinstallatie uitbreiden? Wij verzorgen bijvoorbeeld ook:

Sanitair
Aanleg en installatie van badkamers, toiletten, wastafels,…

Duurzaamheid
Ontdek ook de mogelijkheden van zonnestroom…

Service
Ook voor storing en (periodiek) onderhoud kunt u bij ons terecht…

Meteen hulp nodig? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor het optimaliseren en
uitbreiden van uw waterinstallatie? Stuur ons dan een bericht of bel ons.